Visit The Venus Project

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

the Venus Project

The Venus Project
 Το Venus Project παρουσιάζει μια τολμηρή, νέα κατεύθυνση για την ανθρωπότητα η οποία δεν συνεπάγεται με τίποτα λιγότερο από το συνολικό επανασχεδιασμό του πολιτισμού μας. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σήμερα που ασχολούνται με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη κοινωνία μας: την ανεργία, το βίαιο έγκλημα, την αντικατάσταση των ανθρώπων από την τεχνολογία, τον υπερπληθυσμό και τη μείωση των οικοσυστημάτων της Γης.

Όπως θα δείτε, το Venus Project είναι αφιερωμένο στην αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων αυτών με την ενεργή εμπλοκή στην έρευνα, την ανάπτυξη και την εφαρμογή των εφαρμόσιμων λύσεων. Μέσα από τη χρήση καινοτόμων προσεγγίσεων για την κοινωνική ευαισθητοποίηση, εκπαιδευτικά κίνητρα, καθώς και τη συνεπή εφαρμογή των βέλτιστων που η επιστήμη και η τεχνολογία μπορεί να προσφέρει άμεσα στο κοινωνικό σύστημα, το Venus Project προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την κοινωνική ποιοτική αποκατάσταση στην οποία τα ανθρώπινα όντα, η τεχνολογίας, και η φύση θα είναι σε θέση να συνυπάρχουν σε μια μακροπρόθεσμη, βιώσιμη κατάσταση δυναμικής ισορροπίας.
Σύνολο Συστημάτων Πόλεων. Όλα τα σχέδια του Venus Project είναι 
σχεδιασμένα από τον Jacque Fresco.Σύνολο Συστημάτων Πόλεων. Όλα τα σχέδια του Venus Project είναι σχεδιασμένα από τον Jacque Fresco.
Visit The Venus Project

Δεν υπάρχουν σχόλια: