Visit The Venus Project

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

CHEMTRAILS ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Οι φωτογραφίες τραβηχτηκαν στις 27/01/2010 στις 4 μ.μ.
Θετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από την Κύπρο. Αρκετός κόσμος άρχισε να αφυπνίζεται σχετικά με το φαινόμενο των chemtrails αλλά και του HAARP (γιατί στο νησί υπάρχει τέτοιο σύστημα στις αγγλοαμερικάνικες βάσεις) και πίεσε τους αρμόδιους για απαντήσεις. Ανταποκρίθηκαν ο βουλευτής των Οικολόγων Πράσινων κ. Γιώργος Περδίκης, ο οποίος κατάθεσε σχετική ερώτηση για περαιτέρω συζήτηση στην Κυπριακή Βουλή στις 7 Ιανουαρίου 2009 (μπορείτε να την δείτε εδώ : http://www.parliament.cy/parliamentgr/008_02/by_name/gioryo_perdiki.htm)
Την παραθέτω πιο κάτω:
Ερώτηση με αρ. 23.06.009.03.287, ημερομηνίας 7 Ιανουαρίου 2009, του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Λευκωσίας κ. Γιώργου Περδίκη
«Πρόσφατα έχει παγκόσμια δημιουργηθεί μεγάλη ανησυχία λόγω των πληροφοριών που αφορούν ανεξήγητα ίχνη αεροψεκασμών (chemtrails) στον ουρανό. Τέτοια ίχνη αεροψεκασμών εμφανίζονται και στον κυπριακό ουρανό. Γεννιέται το ερώτημα αν οι γραμμές αυτές προέρχονται από αεροσκάφη τα οποία μετέχουν σε οποιεσδήποτε μετεωρολογικές εργασίες ή μετρήσεις ή αν πρόκειται για μέρος του πιθανολογούμενου προγράμματος ψεκασμού με οξίδια αλουμινίου και βαρίου σε clusters πολυμερών ή αν πρόκειται για πρόγραμμα μελέτης των ιδιοτήτων και συμπεριφοράς της ιονόσφαιρας, για ενίσχυση των επικοινωνιών και των συστημάτων παρακολούθησης για ειρηνικούς και στρατιωτικούς σκοπούς (το γνωστό HAARP).
Παρακαλώ τον αρμόδιο υπουργό να πληροφορήσει τη Βουλή των Αντιπροσώπων αν γνωρίζει από πού προέρχονται αυτά τα χημικά ίχνη στον κυπριακό ουρανό και αν έχουν μελετηθεί οι πιθανοί κίνδυνοι για την υγεία των ανθρώπων και του περιβάλλοντος.»

2 σχόλια:

ρίτσα είπε...

πολύ ενδιαφέρον δεν τόξερα.

The Passenger είπε...

Η σκέψη ότι εν το καυσαέριο αεροσκαφών πολιτικής αεροπορίας όπως κάποιος μπορεί να δει κατά δεκάδες σε ουρανούς Ευρωπαικών χωρών εν επέρασε που το μυαλό κανενού. Ούτε τζιαι το ότι φαίνονται παραπάνω τούτο το τζιαιρό επειδή εν Χειμώνας τζιαι εν πιο χαμηλές οι θερμοκρασίες.

Τελικά ο καθένας γίνεται βουλευτής σε τούτο το τόπο.

Εγώ περιμένω ότι στην επόμενη ερώτηση του για το θέμα ο Περδίκης θα εμπλέξει τους μασώνους, τους Ναίτες Ιππότες τζιαι τους Εβραίους.